Comert

Definitie Comert

Ramura a economiei in cadrul careia se realizeaza circulatia marfurilor de la producator la consumator prin indeplinirea functiei de echilibru dintre oferta si cererea de produse si servicii.Etimologic provine din limba latina. Commercium - cum merx inseamna cu marfa, operatiuni efectuate cu marfa.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Comert? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Comert.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Comert. Definitiile termenilor despre Comert cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Comert, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Comert.