Comisie de cenzori

Definitie Comisie de cenzori

Comisie constituita la nivelul cenzorilor societatilor comerciale care au ca obiectiv supravegherea legalitatii bilantului si a contului de profit si pierdere, daca evaluarea patrimoniului s-a facut conform regulilor stabilite de adunarea generala a actionarilor etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Comisie de cenzori? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Comisie de cenzori.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Comisie de cenzori. Definitiile termenilor despre Comisie de cenzori cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Comisie de cenzori, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Comisie de cenzori.