Poze Comisie

 • Comisie consultativă pe problematica manualelor şcolare, creată la nivelul MENCS

  Poza: Comisie consultativă pe problematica manualelor şcolare, creată la nivelul MENCS

 • Bogdan Puscas - lector EBT

  Poza: Curs Expert Achizitii Publice - acreditat ANC

 • Întâlnire informală a mediului de afaceri din domeniul transporturilor rutiere cu domnul deputat Lucian ȘOVA, membru în Comisia de industrii și servicii din Parlamentul României.

  Poza: Întâlnire informală a mediului de afaceri din domeniul transporturilor rutiere cu domnul deputat Lucian ȘOVA, membru în Comisia de industrii și servicii din Parlamentul României.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul comisie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la comisie. Pozele pe tema comisie cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul comisie, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la comisie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la comisie.