Comision bancar

Definitie Comision bancar

suma incasata de banca pentru operatiile efectuate de catre clientii sai.Exista foarte multe tipuri de comisioane bancare, dintre care amintim : comision de gestionare a creditelor sau a conturilor, comision de finantare, comision de gestiune, comision pentru efectuarea operatiunilor in numerar, comision pentru operatiuni de cont curent, etc

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Comision bancar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Comision bancar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Comision bancar. Definitiile termenilor despre Comision bancar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Comision bancar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Comision bancar.