Commercialisation

Definitie Commercialisation

Stadiul final al unui proces de dezvoltare a unui nou produs in care se ia decizia ca produsul sa se fabrice la cea mai inalta capacitate si sa fie lansat. Vezi New Product Development (dezvoltarea unui produs nou) Product Launch (lansarea produsului).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Commercialisation? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Commercialisation.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Commercialisation. Definitiile termenilor despre Commercialisation cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Commercialisation, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Commercialisation.