Commission

Definitie Commission

Agentii de publicitate si de media recunoscute primesc reduceri fixe si publicate de la proprietarii de media. La un moment acesta era principalul mod de remuneratie, dar a fost repede inlocuit de o combinatie de chitante si/sau rate mai mici prin care o parte din plata comisionului ii este data advertiser-ului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Commission? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Commission.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Commission. Definitiile termenilor despre Commission cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Commission, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Commission.