Common Market

Definitie Common Market

Un grup de tari asociate geografic care limiteaza barierele de schimb intre natiunile membre si care aplica tarife comune produselor provenite de la tari care nu sunt membre se mai numesc si blocuri regionale de schimb. Vezi European Common Market (piata europeana comuna).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Common Market? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Common Market.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Common Market. Definitiile termenilor despre Common Market cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Common Market, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Common Market.