Poze Companii offshore

 • Invatati cum sa va sporiti profitul cu 10-14 procente - Curs Managementul Companiilor Offshore

  Poza: Invatati cum sa va sporiti profitul cu 10-14 procente - Curs Managementul Companiilor Offshore

 • Cea mai importanta competitie internationala de yachting offshore a Marii Negre, Black Sea International Regatta 2009, a luat sfarsit la Balcic.

  Poza: Cea mai importanta competitie internationala de yachting offshore a Marii Negre, Black Sea International Regatta 2009, a luat sfarsit la Balcic.

 • salon evenimente agra palace

  Poza: Restaurantul Agra Palace organizeaza petrecerea de sfarsit de an pentru companii

 • Inscrieri in Liga Companiilor la fotbal

  Poza: Inscrieri in Liga Companiilor la fotbal

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul companii offshore.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la companii offshore. Pozele pe tema companii offshore cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul companii offshore, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la companii offshore, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la companii offshore.