Compatibility

Definitie Compatibility

Masura in care un produs nou cere consumatorilor sa se familiarizeze cu metode neobisnuite de utilizare un determinant major al ratei de adoptie a unui produs nou. Vezi Adoption Rate Determinants (determinantii ratei de adoptie).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Compatibility? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Compatibility.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Compatibility. Definitiile termenilor despre Compatibility cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Compatibility, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Compatibility.