Compensare/clearing

Definitie compensare/clearing

procedeu de decontare intre doua sau mai multe parti, debitoare si creditoare unele fata de altele, care permite limitarea folosirii mijloacelor de plata la regularizarea soldului net al acestor relatii. in Romania, operatiunile de compensare intre banci se realizeaza prin intermediul TransFond.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Compensare/clearing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul compensare/clearing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la compensare/clearing. Definitiile termenilor despre compensare/clearing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la compensare/clearing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la compensare/clearing.