Compensatie bazata pe coproductie si cooperare

Definitie Compensatie bazata pe coproductie si cooperare

Compensatie industriala cunoscuta sub denumirea de offseting.Consta in livrarea de echipamente pentru realizarea unui obiectiv industrial, urmand ca o parte din echipamente sa fie fabricate de beneficiarul investitiei pe baza tehnologiei furnizate de antreprenor.In consecinta, o parte din plata investitiei este compensata de beneiciarul investitiei prin livrari de echipamente, atat din cele necesitate in procesul de constructie al investitiei, cat si din cele pentru satisfacerea altor trebuinte ale antreprenorului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Compensatie bazata pe coproductie si cooperare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Compensatie bazata pe coproductie si cooperare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Compensatie bazata pe coproductie si cooperare. Definitiile termenilor despre Compensatie bazata pe coproductie si cooperare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Compensatie bazata pe coproductie si cooperare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Compensatie bazata pe coproductie si cooperare.