Calendar de Inteligenta Emotionala 2011 gratuit

BUCURESTI - 28 decembrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle

În continuare tradiţiei sale, Competent Consulting - promotorul aplicării inteligenţei emoţionale în zona corporate - a pus gratuit la dispoziţia vizitatorilor siturilor sale un superb calendar săptămânal pentru anul 2011. Sunt prezentate 33 de concepte-cheie, ilustrate de peste 200 de citate din circa 140 de autori, ce formează un program de dezvoltare a abilităţilor de inteligenţă emoţională.

Calendar Inteligenta Emotionala 2011

Fideli misiunii de a pune la dispoziţia publicului românesc cele mai noi informaţii despre NLP şi inteligenţa emoţională, membrii echipei Competent Consulting au creat un superb calendar săptămânal pentru anul 2011, care prezintă cele mai importante 33 concepte legate de abilităţile de inteligenţă emoţională. Acestea sunt însoţite de citate din autori importanţi, care oferă indicaţii privind modul în care pot fi transferate în viaţa personală şi profesională, precum şi efectele obţinute. De asemenea, este propusă o tehnică simplă, validată de practică, de aplicare imediată a acestor idei. Astfel, calendarul capătă valenţele unui ghid de viaţă echilibrată şi fericită, în care potenţialul personal este exprimat la maxim şi obiectivele propuse sunt obţinute mai rapid şi cu eforturi mai mici. Inteligenţa emoţională (IE) este capacitatea de a detecta, înţelege şi utiliza emoţiile pentru luarea celor mai bune decizii şi aplicarea lor în practică. Nivelul de inteligenţă emoţională (EQ) s-a dovedit a influenţa într-o măsură cu mult mai mare performanţele profesionale şi calitatea vieţii decât coeficientul de inteligenţă cognitivă (IQ). Altfel spus, viaţa ne confruntă cu probleme pe care logica nu le poate rezolva, dar pe care le putem depăşi făcând apel la sentimentele celor din jur.Studiul „Inteligenţa emoţională la locul de muncă - 2007” realizat de Competent Consulting a permis pentru prima oară evaluarea realistă a impactului pe care îl are IE asupra activităţii din companiile româneşti. Concluziile sale, larg reflectate de media românească, au scos în evidenţă importanţa utilizării IE în management, marketing, vânzări şi gestionarea relaţiilor cu clienţii (CRM):• românii au un bun nivel de inteligenţă emoţională, care îi face să fie predispuşi spre soluţiile „neortodoxe” în defavoarea celor logice şi legale;• comunicarea emoţională este bună, în schimb autocontrolul este redus - invers decât în cazul popoarelor anglo-saxone;• echilibrul emoţional este înclinat spre optimism, capacitatea de a face haz de necaz jucând un mare rol;• nivelul EQ creşte odată cu poziţia ocupată pe scara ierarhică, la fel şi tendinţa de utilizare a soluţiilor raţionale şi proactive pentru gestionarea situaţiilor stresante;• femeile sunt mai bune decât bărbaţii în privinţa capacităţii de detectare şi comunicare a emoţiilor, în vreme ce bărbaţii au un autocontrol emoţional mai bun.„Am ţinut cont de toate aceste particularităţi atunci când am redactat lista conceptelor-cheie din calendar” explică Daniel Bichiş, consilier EQ certificat internaţional, autorul calendarului. „Obiectivul urmărit este facilitarea unui proces de dezvoltare personală reală şi durabilă, care să permită tuturor celor care îl folosesc să se cunoască şi să se înţeleagă mai bine.”„Tradiţia de a oferi astfel de calendare de dezvoltare personală gratuite a început cu 5 ani în urmă” precizează Mariana Bichiş, managerul companiei. „Anul trecut, peste 15.000 de persoane au descărcat direct de pe siturile  noastre calendarul de coaching managerial, ce s-a bucurat de un imens succes. Din feedbackul primit a reieşit faptul că au fost apreciate în mod deosebit atât realizarea grafică, cât şi calitatea textelor însoţitoare. Foarte mulţi au transmis calendarul prietenilor, pe post de felicitare de Anul Nou, astfel încât el s-a bucurat de o foarte mare popularitate. De Crăciun, am fost asaltaţi de mulţumiri şi confirmări ale efectelor pe care le-a avut în planul facilitării dezvoltării personale, ceea ce ne confirmă că ne-am îndeplinit misiunea asumată.”Competent Consulting pune la dispoziţia companiilor un set complet de instrumente de facilitare a dezvoltării organizaţionale bazate pe IE:• teste de evaluare a competenţelor IE şi de leadership, validate ştiinţific pentru România şi larg utilizate pe plan mondial (testul BarOn EQi şi varianta EQ360),• executive coaching şi facilitarea luării de decizii strategice de către echipa managerială,• traininguri de dezvoltare a abilităţilor de leadership, de vânzare consultativă şi de gestionare a relaţiei cu clienţii.Este o gamă complexă de produse şi servicii, care întotdeauna este adaptată nevoilor reale ale clientului. Competent Consulting este singurul furnizor autorizat din România pentru majoritatea acestor soluţii, datorită experienţei şi competenţelor dovedite de consilierii săi. „Suntem mândri de faptul că putem pune la dispoziţia companiilor româneşti abordări ce până acum erau accesibile doar companiilor Fortune 500 din Statele Unite şi câtorva multinaţionale” subliniază Daniel Bichiş, singurul trainer EQ român certificat internaţional, membru al NexusEQ. „Ne-am propus ca în 2011 cel puţin 10 companii româneşti să beneficieze de creşteri semnificative ale profitului, fidelizarea clienţilor şi stabilizarea forţei de muncă datorită abordărilor bazate pe IE. Singura întrebare este cu care dintre ele vom începe!”Începeţi prin a descărca Calendarul de Inteligenţă Emoţională de pe unul dintre siturile www.competent.ro, www.inteligenta-emotionala.ro sau www.danielbichis.ro şi beneficiaţi de efectele sale. Este unul dintre cele mai frumoase şi utile cadouri pe care vi le puteţi face - sau le puteţi transmite celor dragi. Este darul de suflet pe care vi-l oferă echipa ce are ca deviză „succesul dumneavoastră este profesia noastră” şi care vă urează un an 2011 plin de realizări, armonie şi fericire. La mulţi ani!

Despre COMPETENT CONSULTING SRL

Competent Consulting oferă consultanţă şi training în domeniul dezvoltării personale şi organizaţionale, folosind cele mai noi descoperiri din NLP şi inteligenţa emoţională pentru a asigura clienţilor săi avantaje asupra competitorilor şi obţinerea de efecte economice notabile prin investiţii minime. Deviza Competent Consulting este „Succesul dumneavoastră este profesia noastră”.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/competent-consulting/calendar-de-inteligenta-emotionala-2011-gratuit