Robert Dilts despre criza identităţii şi şansa de a o transforma în avantaj competitiv

BUCURESTI - 12 februarie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Este tot mai evident că actuala criză mondială nu este doar una economică, ci una de identitate a societăţii occidentale. Iar cei ce ştiu şi pot să se redefinească vor fi cei care vor suferi cel mai puţin şi vor profita din plin de oportunităţile oferite de criză. În noul articol publicat pe www.dilts.ro, Robert Dilts aduce lămuriri extrem de importante legate de rolul coachingului în managementul crizei şi dezvoltarea durabilă, la nivel individual şi organizaţional. Alături de Deborah Bacon-Dilts, Robert va prezenta la Bucureşti workshopul „Coaching la nivel de identitiate” în perioada 24-26 aprilie 2009. Înscriindu-vă până pe 27 februarie 2009 puteţi profita de o reducere de preţ substanţială!

Când Robert Dilts, cel mai cunoscut şi eficient coach şi trainer NLP, a acceptat invitaţia lansată de Competent Consulting de a veni în România în aprilie 2009, puţine erau semnele care sugerau iminenţa crizei mondiale. Dar tema aleasă de comun acord, „Coaching la nivelul identităţii”, are încă mai multă relevanţă pentru cei care au început deja să se confrunte cu dificultăţile materiale, relaţionale şi organizaţionale determinate de bulgărele de zăpadă al crizei. Căci cele trei zile de exerciţii de autocunoaştere şi transformare vor fi ocazia perfectă de schimbare a dificultăţilor în oportunităţi şi a blocajelor în salturi calitative. Iar cei mai bine de 30 de ani de când Robert Dilts facilitează procesele de schimbare la nivel individual şi organizaţional, îl recomandă drept unul dintre cei mai reputaţi consultanţi şi executive coachi din lume.
În noul articol postat pe www.dilts.ro, Robert şi Deborah Dilts prezintă ideile fundamentale ce stau la baza workshopului din aprilie 2009. Ei definesc identitatea drept percepţia noastră despre cine suntem. Adesea, oamenii îşi simt identitatea ca fiind „sursa”, „centrul” sau „esenţa” fiinţei lor. Identitatea ne organizează convingerile, capacităţile şi comportamen­tele într-un sistem unitar. Acest tip de integrare este supus unort tensiuni extreme în perioadele de criză, precum şi în procesele de fuziune şi de reducere a activităţii. Acestea sunt momentele în care putem simţi că unele dintre canalele ce ne dau acces la resursele interioare se închid, creând nesiguranţă, dezorientare, confuzie, dificultăţi în evaluarea situaţiei şi luarea deciziilor corecte. Şi tot acestea sunt perioadele din viaţa noastră în care putem beneficia cel mai mult de coaching, pentru a transforma experienţele în surse de creştere interioară şi avantaje competiţionale.
Alături de soţia sa, Deborah şi Robert Dilts s-au dedicat misiunii de a face disponibile în întreaga lume tehnici extrem de puternice de transformare la nivel individual şi organizaţional, cele mai multe create de către ei. Un workshop cu cei doi este o experienţă incredibilă, în care accesul la realitatea interioară şi armonizarea cu cea exterioară se produc atât de simplu şi eficient, încât pare de neînţeles cum de nu s-a produs anterior. Însă acesta este efectul calităţilor excepţionale de sponsori ai schimbării pe care cei doi şi le-au dezvoltat de-a lungul deceniilor de lucru cu zeci de mii de oameni din întreaga lume.
Şi dacă aţi avut anterior experienţa participării la conferinţe larg mediatizate, extrem de scumpe, în cadrul cărora aţi ascultat vreme de 1-2 ore banalităţi pe care le-aţi fi putut citi în orice carte de dezvoltare personală (ca să cităm un comentariu des repetat pe forumuri), puteţi avea certitudinea că acest workshop este complet diferit. În primul rând, este de tip experienţial, astfel că majoritatea timpului este alocat exerciţiilor de autocunoaştere şi transformare, precum şi discutării rezultatelor pe care le obţineţi. În al doilea rând pentru că are durata optimă pentru a asigura cadrul în care să se producă toate schimbările de care aveţi nevoie pentru a face mai bine faţă crizelor şi provocărilor din viaţa dvs. Şi nu în ultimul rând pentru că cei doi traineri, precum şi asistenţii lor, sunt orientaţi spre practică şi au extrem de multă experienţă în facilitarea proceselor de schimbare.
Nu este nevoie de formări prealabile în NLP sau coaching, Robert şi Deborah având calitatea de a-şi adapta prezentarea la nivelul de cunoştinţe al particpanţilor. Vă puteţi stabili ca obiectiv armonizarea şi schimbarea la nivelul rolurilor pe care le jucaţi în viaţa personală şi/sau profesională, ori învăţarea de tehnici de coaching extrem de puternice pe care să le aplicaţi în practica dvs. În acest workshop veţi învăţa:
• să fiţi mai prezent/ă şi centrat/ă,
• să apreciaţi mai mult viaţa, să vă optimizaţi puterea personală şi cea a clienţilor dvs. (persoane, grupuri, organizaţii),
• să vă conectaţi mai profund la identitatea dvs. şi să facilitaţi creşterea evolutivă,
• să vă pregătiţi pentru a funcţiona în calitate de coach şi să vă dezvoltaţi abilităţile-cheie pentru a lucra cu clienţii dvs. (persoane, grupuri, organizaţii),
• să identificaţi când problemele de identitate sunt provocările esenţiale cu care se confruntă un client de coaching,
• să folosiţi instrumente practice pentru a vă ajuta clienţii să evalueze şi să optimizeze ceea ce sunt ca rezultat al trecutului lor, cine sunt în prezent şi cine îşi doresc să devină în viitor,
• să vă sprijiniţi clienţii în identificarea rolului şi misiunii lor, în contextul mai larg al sistemelor din care fac parte.
Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor şi realităţii dvs., Competent Consulting oferă o reducere semnificativă a preţului pentru cei care se înscriu înainte de 27 februarie 2009. Detalii suplimentare şi formularul de înscriere se pot găsi pe www.dilts.ro. Folosiţi oportunitatea şi faceţi transformările necesare în viaţa şi activitatea dvs., pentru a vă putea asigura succesul şi dezvoltarea chiar şi în condiţii de criză!

Despre COMPETENT CONSULTING SRL

Competent Consulting oferă consultanţă şi training în domeniul dezvoltării personale şi organizaţionale, folosind cele mai noi descoperiri din NLP şi inteligenţa emoţională pentru a asigura clienţilor săi avantaje asupra competitorilor şi obţinerea de efecte economice notabile prin investiţii minime. Deviza Competent Consulting este „Succesul dumneavoastră este profesia noastră”.
Competent Consulting
Mariana Bichiş – managing partener,
tel. (021)-688-7548, 0726-801-881, 0788-294-801
contact@competent.ro