Poze Competenta

 • GENESYS Systems a obtinut competenta Microsoft Customer Relationship Management

  Poza: GENESYS Systems a obtinut competenta Microsoft Customer Relationship Management

 • Competenta face diferenta! – Campania ECDL ROMANIA pentru toamna 2008

  Poza: Competenta face diferenta! – Campania ECDL ROMANIA pentru toamna 2008

 • Curs de FORMATORI pe toate domeniile de competenta (Formator de Formatori-Trainer of Trainers).

  Poza: Curs de FORMATORI pe toate domeniile de competenta (Formator de Formatori-Trainer of Trainers).

 • Editura CODECS va invita la lansarea bestseller-ului “Certificatul de competenta profesionala in transportul rutier de marfa” scris de David Lowe

  Poza: Editura CODECS va invita la lansarea bestseller-ului “Certificatul de competenta profesionala in transportul rutier de marfa” scris de David Lowe

 • ECL Romania (European Consortium for Certification of Attainment in Modern Languages) - Certificatul de competenta lingvistica ECL pe lista Ministerului Educatiei pentru proba lingvistica la BAC!

  Poza: ECL Romania (European Consortium for Certification of Attainment in Modern Languages) - Certificatul de competenta lingvistica ECL pe lista Ministerului Educatiei pentru proba lingvistica la BAC!

 • TeamNet a dobandit prima competenta “Microsoft Business Process and Integration” din Romania

  Poza: TeamNet a dobandit prima competenta “Microsoft Business Process and Integration” din Romania

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul competenta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la competenta. Pozele pe tema competenta cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul competenta, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la competenta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la competenta.