Poze Competitii cicliste

 • Calendar Riders Club 2017

  Poza: Experiențe cicliste la superlativ în Riders Club în 2017

 • Gall Trophy - Trofee competitii sportive de top

  Poza: Gall Trophy - Trofee competitii sportive de top

 • Romanian Corporate Sports - Baschet, editia de primavara 2015

  Poza: In martie debuteaza primele competitii Romanian Corporate Sports! Echipele companiilor se vor infrunta in primele competitii din 2015.

 • Inovare colaborativa

  Poza: Ideile bune vin de la angajati. Campaniile de idei te ajuta sa le scoti la suprafata

 • Foto: RUNFEST Cernica, foto: Marius Furceanu

  Poza: RUNFEST - prima platformă online dedicată comunității alergătorilor din România!

 • Inscrieri Cursuri Sah An Scolar 2015-2016

  Poza: Inscrieri Cursuri Sah An Scolar 2015-2016

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul competitii cicliste.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la competitii cicliste. Pozele pe tema competitii cicliste cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul competitii cicliste, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la competitii cicliste, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la competitii cicliste.