Competitive Depositioning

Definitie Competitive Depositioning

Incercarea de a schimba credintele cumparatorului in ceea ce priveste atributle produsului concurentei incercarea poate fi folositoare in cazurile in care cumparatorii au o parere prea buna despre calitatea produsului concurentei. Vezi Market Positioning (pozitionarea de marketing).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Competitive Depositioning? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Competitive Depositioning.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Competitive Depositioning. Definitiile termenilor despre Competitive Depositioning cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Competitive Depositioning, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Competitive Depositioning.