Competitive Position

Definitie Competitive Position

Organizatie care se afla pe o anumita treapta a marimii si puteri sale ipotetic, fiecare competitor poate fi clasificat ca lider de piata, challenger, follower, axat pe nisa, conform segmentului de piata pe care activeaza.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Competitive Position? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Competitive Position.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Competitive Position. Definitiile termenilor despre Competitive Position cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Competitive Position, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Competitive Position.