Competitive Situation

Definitie Competitive Situation

Pozitia unei organizatii pe piata in raport cu competitorii sai, in conditiile in care toate organizatiile sunt descrise in termeni de marime, resurse, capacitate, calitatea produsului, strategiile de marketing, oportunitati, obiective, comportament si alte variabile asemanatoare. Vezi Competitive Position (pozitie competitiva).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Competitive Situation? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Competitive Situation.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Competitive Situation. Definitiile termenilor despre Competitive Situation cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Competitive Situation, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Competitive Situation.