Complementary Product Pricing

Definitie Complementary Product Pricing

Stabilirea pretului pentru un produs la nivelul optim, in functie de costuri si profit, astfel incat cererea unui produs care este folosit impreuna cu acesta va creste se urmareste maximizarea profiturilor ambelor produse.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Complementary Product Pricing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Complementary Product Pricing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Complementary Product Pricing. Definitiile termenilor despre Complementary Product Pricing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Complementary Product Pricing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Complementary Product Pricing.