Complete Segmentation

Definitie Complete Segmentation

Divizarea unei piete in segmente care constau in clienti individuali si realizarea unui produs si a unui program de marketing pentru fiecare. Vezi Custom Marketing Customised Marketing Mix Disaggregated Market.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Complete Segmentation? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Complete Segmentation.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Complete Segmentation. Definitiile termenilor despre Complete Segmentation cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Complete Segmentation, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Complete Segmentation.