Inchirieri-masini-timisoara.eu asigura servicii rent a car la cel mai bun raport calitate-pret

Timisoara - 14 decembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Inchirieri-masini-timisoara.eu este “cartea de vizita” in online a companiei Nataly rent a car Timisoara . Locul in care posibilii clienti pot vedea masinile aflate in parcul auto al firmei si pot solicita o rezervare. Compania se adreseaza persoanelor fizice si juridice deopotriva, conditia fiind data de varsta soferului auto si de experienta sa - respectiv, peste 21 de ani si peste un an de vechime pentru experienta. Intre motivele care sustin inchirierea unei masini de la Nataly rent a car Timisoara se numara si urmatoarele: diversitatea parcului auto, preturi accesibile oricarui buzunar, conditii flexibile de preluare si predare masina, simplitatea procesului de rezervare si transparenta politicii firmei, manifestata printr-un contract in care toate taxele sunt la vedere.

Nataly rent a car Timisoara

Nataly rent a car Timisoara

Diversitate parc auto

Din parcul auto al companiei Nataly rent a car Timisoara fac parte masini ce pot fi inchiriate in functie de necesitati: numarul de persoane care vor calatori cu aceasta, scopul calatoriei (business, turistic, pentru realizarea unor activitati uzuale si multe altele). Concret, din parcul auto Nataly nu lipsesc nici urmatoarele tipuri de masini: Opel Meriva, Toyota Ayg, Citroen C4, Skoda Fabia, Opel Astra Combi, Opel Astra Automatic, Fiat Punto, Opel Zafira, Fiat Linea Diesel, Ford Focus Combi, Ford Mondeo Automatic, Opel Meriva, Ford Fiesta si Renault Clio Symbol.

Preturi pentru inchirierea masinilor

Nataly rent a car Timisoara are in vederea accesibilitatea posibililor clienti la masinile pe care le detine si, din acest motiv, practica preturi absolut decente: de la 15 EUR/zi – in plus, la inchirierea unei masini pentru mai mult de 30 de zile, preturile se pot negocia. La un calcul simplu, serviciul de inchiriere masini este cu mult mai ieftin decat o cursa cu taxi de aproximativ 30-40 de km. Mai mult, nu exista taxe pentru stationare si nu exista limita de timp. Inchirierea unei masini se dovedeste o idee buna chiar si pentru un sofer cu masina in service pentru cateva zile.

Conditii de preluare si predare masina

Masinile se pot prelua de oriunde din orasul Timisoara, inclusiv de la aeroport, sau de la sediul firmei: Bulevardul Take Ionescu 47, Timisoara 300254. 10. Clientului ii va fi predat un autoturism aflat in perfecta stare de functionare si foarte curat. De asemenea, autoturismul poate fi predat si cu plinul facut. La returnarea autoturismului clientul va trebui sa il predea in aceeasi stare in care l-a preluat.

Rezervarea autoturismului

Foarte simplu de realizat, rezervarea se poate face telefonic sau prin e-mail, insa cel mai simplu de realizat este prin completarea formularului de pe site care include:

    raspunsuri la urmatoarele intrebari:

-          Ce masina doriti sa rezervati?

-          Cand doriti sa preluati masina?

-          Unde doriti sa preluati masina?

-          Cand doriti sa predati masina?

-          Unde doriti sa predati masina?

    completarea urmatoarelor campuri:

-          Doresc urmatoarele dotari: GPS si/sau scaun copii;

-          Nume si prenume;

-          Numar de telefon;

-          Adresa de email;

-          Alte mentiuni.

 Pentru siguranta inchirierii masinii dorite este recomandat sa se sune din timp. 

Politica firmei
Contractul de inchiriere este cat se poate de simplu de inteles si contine termenii si conditiile ce se stabilesc intre firma si client.  La inceputul perioadei de inchiriere clientul se obliga sa plateasca serviciul si garantia (va primi factura inclusiv pentru garantie) in euro sau lei. Tarifele percepute includ RCA si CASCO, dar si intretinerea masinii.