Complex Decision Making

Definitie Complex Decision Making

In comportamentul consumatorului, proces asociat cu achizitionarea produselor importante pentru consumator, de care acesta este atasat, si care necesita un efort considerabil de gandire. Se mai numeste si Extensive Problem Solving. Vezi High-Involvement Products.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Complex Decision Making? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Complex Decision Making.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Complex Decision Making. Definitiile termenilor despre Complex Decision Making cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Complex Decision Making, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Complex Decision Making.