Compromis

Definitie Compromis

1. Solutia la care partenerii de negocieri ajung prin acordarea de concesii reciproce in scopul deblocarii tratativelor si a facilitarii perfectarii contractului. Vezi si Concesie, Argumentatie, Obiectie. 2. In dreptul comercial international, conventie prin care partile stabilesc ca litigiul ivit intre ele sa nu fie supus jurisdictiei ordinare, ci unui arbitraj, specificand si conditiile incare va statua arbitrajul astfel desemna.Vezi si Conventie de arbitraj, si Clauza compromisorie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Compromis? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Compromis.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Compromis. Definitiile termenilor despre Compromis cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Compromis, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Compromis.