Poze Compusi organici volatili

  • Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania apreciaza ca volatilitatea foarte ridicata inregistrata pe piata valutara afecteaza in mod drastic activitatea firmelor romanesti si poate duce la scoaterea acestora de pe piata.

    Poza: Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania apreciaza ca volatilitatea foarte ridicata inregistrata pe piata valutara afecteaza in mod drastic activitatea firmelor romanesti si poate duce la scoaterea acestora de pe piata.

  • tigara electronica nr1

    Poza: Studiul privind substantele organice continute de fumul de tigara

  • Purificator AirVax disponibil in doua culori alb si negru.

    Poza: Noul purificator de aer AirVax aduce beneficii fara concurenta in filtrarea aerului.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul compusi organici volatili.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la compusi organici volatili. Pozele pe tema compusi organici volatili cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul compusi organici volatili, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la compusi organici volatili, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la compusi organici volatili.