Computer Modelling

Definitie Computer Modelling

Construirea si manipularea unor simulari computerizate ale unor situatii de marketing cu scopul de a analiza consecintele unor cursuri de actiune alternative modelele computerizate, deseori dezvoltate pe baza unor date istorice, pot fi folosite pentru a determina nivelul optim de cheltuieli pe advertising si promovare. Vezi Advertising Budget Determination (determinarea bugetului de advertising).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Computer Modelling? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Computer Modelling.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Computer Modelling. Definitiile termenilor despre Computer Modelling cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Computer Modelling, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Computer Modelling.