Computer Troubleshooters la CERF 2008

BUCURESTI - 2 mai 2008

Comunicat tip General in IT&C

Computer Troubleshooters Romania participa la a XVII-a editie anuala a CERF - Expozitia si Conferinta Internationala de Tehnologia Informatiei si Comunicatii,cel mai mare forum IT&C din România.

Computer Troubleshooters ofera clientilor sai servicii de suport si asistenta tehnica, menite sa asigure asimilarea si integrarea noilor tehnologii prin instalarea, configurarea si functionarea in parametri optimi a sistemelor informatice. Astfel, Computer Troubleshooters devine o extensie a companiei dvs fiind un partener si sfatuitor strategic.

Prezenti in Romania in 12 orase din tara (Bacau, Bucuresti, Cluj, Deva, Oradea, Ploiesti)Resita, Ramnicu Valcea, Sibiu, Targu Mures, Timisoara), Computer Troubleshooters vine la dvs. acasa sau la sediul firmei, pentru depanare hardware si software, configurare retele/servere, devirusare si solutii securitate, back-up date, mentenanta si consultanta IT, etc.

Va invitam sa aflati mai multe despre serviciile IT pe care Computer Troubleshooters la CERF 2008, Pavilionul 14, Stand 4059.

Despre Computer Troubleshooters

www.ctromania.ro
021-637.50.15
romania@comptroub.com