comuni    

Comunicate de presa si evenimente pe tema comuni

 • comuni

  Bucuresti - 20 December 2004

  Comunicat de Image Forum

  HP si Cisco au anuntat extinderea aliantei strategice globale prin oferirea de servicii de suport comune – prin intermediul unui singur punct de contact – pentru a-i ajuta pe clienti sa-si mentina retelele organizatiilor la nivel global. ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre comuni

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul comuni.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la comuni. Informatiile despre comuni cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul comuni, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la comuni, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.