Comunicate de presa din domeniul Administratie publica

 • BUCURESTI - 14 martie 2011

  Comunicat de presa al EURO BEST TEAM SRL

  Euro Best Team organizeaza cursul Manager de proiect - fonduri structurale in perioada - 17-18 martie, 24-25 martie 2011 si examen 31 martie 2011, la Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.
  Cursul isi propune sa vina in intampinarea tuturor celor care doresc sa invete rapid sa scrie un proiect ce are ca scop obtinerea de fonduri structurale. Astfel, participantii sunt incurajati sa-si aleaga o idee de proiect, inca de la inceputul programului, si sa dezvolte proiectul, pana la finalul cursului, in coordonarea lectorului. Proiectul va constitui proba practica a examenului sustinut in vederea certificarii CNFPA. Trainerii sunt consultanti recunoscuti pe piata, iar participanţii lucrează pe echipe pe tot parcursul programului şi elaborează proiecte care au aplicabilitate în plan real.
  LOCURI GRATUITE: Pentru grupuri mai mari de cinci persoane, Euro Best Team ofera cadou taxa de participare pentru a sasea persoana.
  OFERTA: Trimiteti formularul de inscriere pana la data de 16 martie 2011 (pentru cursul de saptamana) si beneficiati de taxa de participare redusa, respectiv 800 de lei. Taxa include toate taxele de participare, evaluare, certificare, precum si pauzele de cafea. Dupa aceasta data taxa de inscriere este de 1000 de lei.
  Cursul este acreditat de statul roman prin Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, iar certificatul eliberat la absolvire de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor este recunoscut atat la nivel national cat si in statele membre ale Uniunii Europene.
      comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 11 martie 2011

  Comunicat de presa al EURO BEST TEAM SRL

  Euro Best Team organizeaza cursul acreditat CNFPA de Formator, in Bucuresti. Sesiunea teoretica are loc pe parcursul a patru zile de curs, de dimineata de la orele 9.30 pana dupa amiaza la orele 17.00, astfel: 19-20 martie, 26-27 martie si 2 aprilie 2011 - examen. OFERTA: Trimiteti formularul de inscriere pana la data de 14 martie 2011 si beneficiati de taxa redusa de 800 de lei. Dupa aceasta data taxa de inscriere este de 1000 de lei. Taxa de inscriere include toate costurile privind suportul de curs, pauzele de cafea, taxele de evaluare si certificare CNFPA.
  Cursul ofera o metoda dinamica, interactiva, practica si distractiva in formarea viitorilor traineri. Jocul, umorul unui trainer sunt calitati absolut indispensabile pentru a reusi sa mentii atentia treaza ore in sir si pentru a nu avea emotii in fata cursantilor. Cursul de „Formator” este acreditat de statul român prin Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale şi Ministerul Educaţiei, Cercetării și Inovării. Certificatul eliberat la absolvire de Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor este recunoscut atât la nivel naţional cât şi în statele membre ale Uniunii Europene. După absolvire, participantii vor deveni Formatori acreditati conform ocupaţiei de Formator din COR: 241205. Cusul are un puternic caracter interactiv, îmbinând elemente de teorie cu activităţi practice. Acest curs îşi propune să sprijine participanţii în dezvoltarea competenţelor specifice ocupaţiei de formator, o atenţie deosebită acordându-se dezvoltării abilităţilor practice.     comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 11 martie 2011

  Comunicat de presa al EURO BEST TEAM SRL

  Euro Best Team organizeaza in perioada 29-30 martie si 5-6 aprilie 2011- cursul acreditat CNFPA - Agent Vanzari - la Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti. Examenul are loc in data de 12 aprilie 2011.
  Tema cursului plaseaza in centrul procesului de vanzare: CLIENTUL, cea mai importanta persoana intr-o afacere si subordoneaza psihologiei acestuia toti ceilalti parametri, tehnica si comportamentul Agentului de Vanzari.

  Un bun AGENT DE VANZARI priveste produsele pe care le ofera din punctul de vedere al clientului si intelege ca un cumparator nu-si doreste o tranzactie, ci o solutie la nevoile sale.
  OFERTA: Pentru inscrieri pana la data de 12 martie 2011, taxa de participare la acest curs este 800 de lei si include toate costurile privind suportul de curs, pauze de cafea, testele de verificare, taxe de examen şi certificare CNFPA. Dupa aceasta data, taxa de inscriere la acest curs este 1000 de lei. Imediat dupa primirea formularului de inscriere veti primi o factura proforma ce va trebui achitata in maxim 5 zile lucratoare, pentru confirmarea inscrierii.
  LOCURI GRATUITE:
  Pentru grupuri mai mari de cinci persoane, Euro Best Team ofera cadou taxa de participare pentru a sasea persoana.

      comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 10 martie 2011

  Comunicat de presa al EURO BEST TEAM SRL

  Euro Best Team organizeaza cursul acreditat CNFPA de Formator, in perioada 19 martie - 2 aprilie 2011, la Bucuresti, Camera de Comert si Industrie. Sesiunea teoretica are loc pe parcursul a patru zile de curs, de dimineata de la orele 9.30 pana dupa amiaza la orele 17.00, astfel: 19-20 martie, 26-27 martie si 2 aprilie 2011 - examen.
  LOCURI GRATUITE: Pentru grupuri mai mari de cinci persoane, Euro Best Team ofera cadou taxa de participare pentru a sasea persoana. OFERTA: Trimiteti formularul de inscriere pana la data de 12 martie 2011 si beneficiati de taxa redusa de 800 de lei. Dupa aceasta data taxa de inscriere este de 1000 de lei. Taxa de inscriere include toate costurile privind suportul de curs, pauzele de cafea, taxele de evaluare si certificare CNFPA. Imediat dupa primirea formularului de inscriere veti primi o factura proforma.
  Daca aveti deja abilitati profesionale intr-un domeniu de activitate in care va doriti sa predati, pe piata libera de formare profesionala, cursul de Formator acreditat este tot ce va trebuie pentru a va organiza cat mai bine ca trainer, pentru a face fata unor situatii neasteptate pe parcursului unui curs, pentru a va descoperi calitatile in acest sens si pentru a va perfectiona metodele de predare.

  Cursul ofera o metoda dinamica, interactiva, practica si distractiva in formarea viitorilor traineri. Jocul, umorul unui trainer sunt calitati absolut indispensabile pentru a reusi sa mentii atentia treaza ore in sir si pentru a nu avea emotii in fata cursantilor.

      comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 9 martie 2011

  Comunicat de presa al EURO BEST TEAM SRL

  Euro Best Team organizeaza cursul acreditat CNFPA de Formator, in Bucuresti. Sesiunea teoretica are loc pe parcursul a patru zile de curs, de dimineata de la orele 9.30 pana dupa amiaza la orele 17.00, astfel: 19-20 martie, 26-27 martie si 2 aprilie 2011 - examen, la Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti. Trimiteti formularul de inscriere pana la data de 10 martie 2011 si beneficiati de taxa redusa de 800 de lei. Dupa aceasta data taxa de inscriere este de 1000 de lei. Taxa de inscriere include toate costurile privind suportul de curs, pauzele de cafea, taxele de evaluare si certificare CNFPA. Imediat dupa primirea formularului de inscriere veti primi o factura proforma ce va trebui achitata in maxim 5 zile lucratoare, pentru confirmarea inscrierii.
  Programul utilizează tehnici europene de predare şi instruire, se bazează pe interactivitate, aplicaţii, exerciţii şi oferă participanţilor posibilitatea de a-şi dezvolta rapid aptitudinile, abilităţile şi competenţele specifice formatorului.

      comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 9 martie 2011

  Comunicat de presa al EURO BEST TEAM SRL

  Euro Best Team organizeaza cursul Manager de proiect - fonduri structurale in perioada - 17-18 martie, 24-25 martie 2011 si examen 31 martie 2011, la Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti. Cursul isi propune sa vina in intampinarea tuturor celor care doresc sa invete rapid sa scrie un proiect ce are ca scop obtinerea de fonduri structurale. Astfel, participantii sunt incurajati sa-si aleaga o idee de proiect, inca de la inceputul programului, si sa dezvolte proiectul, pana la finalul cursului, in coordonarea lectorului. Proiectul va constitui proba practica a examenului sustinut in vederea certificarii CNFPA. Trainerii sunt consultanti recunoscuti pe piata, iar participanţii lucrează pe echipe pe tot parcursul programului şi elaborează proiecte care au aplicabilitate în plan real.
      comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 9 martie 2011

  Comunicat de presa al EURO BEST TEAM SRL

  Euro Best Team va invita sa participati la cursul acreditat CNFPA - INSPECTOR DE RESURSE UMANE ce se va desfasura la Bucuresti. Durata cursului este de 4 zile, 6 ore pe zi, de dimineata de la orele 9.30 pana dupa amiaza la orele 17.30, la Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, astfel: 14 - 15 martie, 21 - 22 martie si examen 28 martie 2011. Cursul isi propune sa vina in intampinarea tuturor celor care doresc sa invete sa intocmeasca si sa gestioneze documentele de evidenta a personalului, sa organizeze recrutarea personalului , sa completeze si sa gestioneze carnetele de munca, sa completeze statele de plata si sa realizeze dosare de pensionare precum si alte activitati carcateristice domeniului resurselor umane. Astfel, participantii sunt incurajati, inca de la inceputul programului, sa se implice mai mult in activitati practice si simulari ale unor situatii reale.    comunicatul de presa

 • Lansarea Productivo - monitorizarea activitatii angajatilor din companii si institutii publice

  Brasov - 7 martie 2011

  Comunicat de presa al Royalbit SRL

  Din martie 2011 compania Royalbit SRL, dezvoltator de software si hardware profesional, lanseaza pe piata de business solutia PRODUCTIVO, un produs dedicat monitorizarii angajatilor pe calculatoare si a eficientizarii activitatii resurselor umane.    comunicatul de presa

  Alte informatii despre: monitorizare angajati, companii, RoyalBit, eficienta activitate angajati, evaluare angajati, institutii publice, Productivo, managementul personalului, pontaj, organizatii performante

 • BUCURESTI - 4 martie 2011

  După creşterile succesive ale preţurilor carburanţilor, creşteri care nu şi-au aflat nici până în prezent explicaţii coerente de la producători şi distribuitori, iar de la reprezentanţii statului s-au obţinut nu răspunsuri ci „supărări” ale primului ministru prin presă şi pe la televiziuni, Guvernul modifică, din nou, legislaţia fiscală.    comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 3 martie 2011

  La initiativa organizatiei PDL Bucuresti, marti, 2 martie, a avut loc, la Palatul Parlamentului, o noua dezbatere publica asupra proiectului Legii Capitalei.    comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 28 februarie 2011

  Comunicat de presa al BALDOR COM IMPEX SRL

  In urma solicitarii “Romania Press”, Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii ( C.N.S.A.S.) a demarat oficial, la 17.02.2011, procedura de verificare a lui Liviu Costache, seful Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (C.N.A.D.N.R.), asa cum rezulta din adresa oficiala Nr.P 1609/11.
  http://www.romaniapress.ro/anchete-investigatii/5352-liviu-costache-seful-cnadnr-cercetat-oficial-de-cnsas.html
      comunicatul de presa

  Alte informatii despre: Liviu Costache, Sef CNADNR

 • Conducerea financiara a firmei pentru manageri de compartiment sau coordonatori

  Predeal - 27 februarie 2011

  Comunicat de presa al Evolutiv Consultants Network

  Banii, ca şi maşina, te pot duce acolo unde îţi doreşti.
  Şoferul însă eşti TU!
  11-13 martie, Predeal
  Termen de inscriere 04 martie
  www.learningmoments.ro
      comunicatul de presa

  Alte informatii despre: financiar, management financiar, FNF, conducerea financiara a firmei

 • BUCURESTI - 26 februarie 2011

  Dezbaterile publice organizate de PDL Bucuresti pe tema legii Capitalei vor continua miercuri 2 martie a.c., cand, la Palatul Parlamentului, initiatorii proiectului de lege vor explica pe larg necesitatea de a se modifica actuala structura administrativa a Bucurestiului.    comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 25 februarie 2011

  Comunicat de presa al Schultz Consulting SRL

  Schultz Consulting are placerea de a va invita sa participati la cursul autorizat de MANAGER PROIECT, care se va desfasura la Cluj-Napoca in perioada 10-12 si 17-19 martie 2011.    comunicatul de presa

  Alte informatii despre: cursuri autorizate, manager proiect, Managementul Proiectului, fonduri europene, finantare europeana

 • Diplomele de Spaniolă ca Limbă Străină - paşaport pentru lumea largă

  BUCURESTI - 20 februarie 2011

  Comunicat de presa al Institutul Cervantes Bucuresti

  Vreţi să studiaţi la universităţi spaniole sau să lucraţi în Spania, ca medic, asistentă medicală, inginer? Pe 21 februarie încep înscrierile pentru examenele DELE (Diploma de Spaniolă ca Limbă Străină) ce urmează să aibă loc pe 20 şi 21 mai, la Bucureşti, Chişinău, Suceava, Cluj, Iaşi etc.
      comunicatul de presa

 • CURS DE MANAGER PROIECT AUTORIZAT CNFPA SCHULTZ CONSULTING MARTIE 2011 CLUJ-NAPOCA

  Cluj-Napoca - 14 februarie 2011

  Comunicat de presa al Schultz Consulting SRL

  Schultz Consulting are placerea de a va invita sa participati la cursul autorizat de MANAGER PROIECT, care se va desfasura la Cluj-Napoca in perioada 10-12 si 17-19 martie 2011.    comunicatul de presa

  Alte informatii despre: cluj, manager de proiect, managementul proiectelor, fonduri europene, finantare europeana, evenimente Cluj

 • BUCURESTI - 31 ianuarie 2011

  Comunicat de presa al EURO BEST TEAM SRL

  In vederea pregatirii candidatilor pentru cursul mai sus mentionat, Euro Best Team organizeaza in perioada 19 - 20 februarie 2011 un curs de pregatire pentru admiterea in institutiile europene - pentru asistenti - EPSO/AST/112/10 Assistants (AST 3) - intr-o maniera cat mai dinamica si realista.

      comunicatul de presa

  Alte informatii despre: euro best team, Uniunea Europeana, epso, admitere ue, ue

 • BUCURESTI - 31 ianuarie 2011

  Deputatul Dan-Radu Zatreanu cere Parchetului General si IGP sa se autosesizeze in cazul declaratiilor care incita la violenta, facute de Victor Ponta si de Adrian Nastase, privind cazul presedintelui Consiliului Judetean Arges, arestat de procurorii DNA pentru acte de coruptie.    comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 24 ianuarie 2011

  Comunicat de presa al EURO BEST TEAM SRL

  Obiectivul cursului este de a pregati persoane pentru ocupatia de Expert Achizitii Publice (cod COR 241940). Obtinerea certificarii va da dreptul absolventilor de a practica meseria de Expert Achizitii Publice.
      comunicatul de presa

  Alte informatii despre: achizitii publice, expert achizitii publice, licitatii

 • BUCURESTI - 24 ianuarie 2011

  Comunicat de presa al EURO BEST TEAM SRL

  Cursul se adreseaza intreprinzatorilor si angajatilor, functionarilor publici, managerilor preocupati de comunicarea organizationala interna, managerilor care inteleg ca relatiile publice reprezinta instrumentul necesar de gestionare a crizei, de pozitionare eficienta si promovare pe piata de profil si externa, tuturor celor care isi doresc dezvoltarea personala si a organizatiei din care fac parte.
      comunicatul de presa

  Alte informatii despre: Pr, Comunicare, relatii publice, eurobestteam