Comutarea pedepsei

Definitie Comutarea pedepsei

Modalitate de gratiere prin care o pedeapsa pronuntata mai grava este inlocuita cu alta, mai usoara (spre exemplu, detentiunea pe viata cu pedeapsa inchisorii pe timp limitat de 30 de ani). Comutarea pedepsei se acorda la cerere sau din oficiu.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Comutarea pedepsei? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Comutarea pedepsei.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Comutarea pedepsei. Definitiile termenilor despre Comutarea pedepsei cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Comutarea pedepsei, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Comutarea pedepsei.