Concentrated Marketing

Definitie Concentrated Marketing

Strategie de segmentare in marketing in care firma isi concentreaza toate eforturile si resursele pentru un singur segment al pietei se mai numeste si Niche Merketing (marketing de nisa).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Concentrated Marketing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Concentrated Marketing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Concentrated Marketing. Definitiile termenilor despre Concentrated Marketing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Concentrated Marketing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Concentrated Marketing.