Concentrated Segmentation Strategy

Definitie Concentrated Segmentation Strategy

Una din cele patru startegii de segmantare (impreuna cu strategia de segmatare expansiva, strategia expansiunii liniei de produse si strategia de segmentare diferentiata) in strategia de segmentare concentrata firma promoveaza un singur produs pentru un singur segment al pietei. Vezi Segmentation Strategies (strategii de segmentare) Market Segment Expansion Strategy Product Line Expansion Strategy Differentiated Segmentation.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Concentrated Segmentation Strategy? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Concentrated Segmentation Strategy.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Concentrated Segmentation Strategy. Definitiile termenilor despre Concentrated Segmentation Strategy cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Concentrated Segmentation Strategy, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Concentrated Segmentation Strategy.