Concentric Diversification

Definitie Concentric Diversification

Strategie de dezvoltare in care compania adauga noi produse la linia pe care o detine pentru a atrage noi clienti se mai numeste si diversificare convergenta. Vezi Conglomerate Diversification (diversificare conglomerata) Horizontal Diversification (diversificare orizontala).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Concentric Diversification? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Concentric Diversification.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Concentric Diversification. Definitiile termenilor despre Concentric Diversification cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Concentric Diversification, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Concentric Diversification.