Concept Development and Testing

Definitie Concept Development and Testing

Stadiu in dezvoltarea unui produs nou care consta in doua faze: mai intai le este aratata potentialilor cumparatori descrierea produsului (testarea conceptului), pentru ca mai apoi sa le fie aratat produsul sau un prototip al acestuia (testarea produsului), cu scopul de a vedea reactia lor. Vezi Product Testing (testarea produsului) New Product Development (dezvoltarea unui produs nou).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Concept Development and Testing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Concept Development and Testing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Concept Development and Testing. Definitiile termenilor despre Concept Development and Testing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Concept Development and Testing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Concept Development and Testing.