Lenjerie de lux in România – ultimele colecţii Passion du Brazil si Prelude

BUCURESTI - 11 martie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Începând cu aceasta luna puteţi cumpăra lenjerie de lux, prin intermediul magazinului online www.intimate.ro incluzând mărcile: Passion du Brazil si Prelude.

Regula de aur a lenjeriei INTIMATE este ca trebuie sa fie de foarte buna calitate, comoda si senzuala. O femeie este cu atat mai seducatoare si senzuala cu cat este mai bine pusa in valoare de o lenjerie INTIMATE care ii scoate in evidenta curbele.

Lenjerie de lux in România – ultimele colecţii Passion du Brazil si Prelude

De ce sa cumperi de la INTIMATE?
In primul rând, materialele din care sunt realizate toate produsele noastre sunt de o calitate superioara, cu modele dintre cele mai luxoase si avangardiste, care îmbina dantela cu tul si cristale.

Livrarea produselor se realizează la adresa indicată de dumneavoastră, transportul fiind gratuit. Comenzile pentru Bucureşti se onorează în 3 zile lucrătoare iar pentru restul ţării în 5 zile, in limita stocului disponibil. Produsele care nu sunt disponibile in stoc, pot fi comandate la cerere.

Pentru modalitatea de plată, alegerea este a dumneavoastră. Puteţi opta de asemenea pentru plata la livrare sau prin ordin de plată.

Lenjeria de calitate subliniază feminitatea, colecţiile anului 2008 propun modele care te pun in valoare cu dantele rafinate, broderii bogate, pandantive Swarovski si organza, se combina intr-o paleta cromatica cu contraste radiante intre nuanţele pastel si tonurile închise punând in valoare silueta si avantajând pe oricine.

Dulce si inocenta, romantica, sofisticata, cosmopolita sau sportiva, femeia moderna se regăseşte in lenjeria www.intimate.ro - expresie a calităţii si luxului.

Despre BOREALY GIFTS S.R.L.

www.intimate.ro este singurul magazin online din Romania, care va oferă ultimele colecţii de lenjerie intima atât pentru femei cat si pentru barbati.
CONCEPT MANAGEMENT & CONSULTING SRL.
Iulia Stoicescu
Telefon: 0746.257.421
office@intimate.ro
www.intimate.ro