concierge    

Comunicate de presa si evenimente pe tema concierge

 • concierge. Exclusive Bucharest VIP Concierge – servicii de concierge de lux in Romania

  concierge

  Bucuresti - 31 March 2015

  Comunicat de Exclusive Bucharest

  ... concierge – una dintre primele agentii de high class concierge din Romania – lanseaza servicii leisure premium pentru consumatorii de lux din strainatate aflati în vizita la Bucuresti. Oferta Exclusive Bucharest ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: concierge , corporate incentives , vip party , vip concerts , hunting

  Vezi toate comunicatele de presa despre concierge

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul concierge.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la concierge. Informatiile despre concierge cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul concierge, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la concierge, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.