concurs_programare    

Comunicate de presa si evenimente pe tema concurs_programare

 • concurs_programare. Digital Kids - La curs

  concurs_programare

  Bucuresti - 21 April 2015

  Comunicat de Atlas Networking SRL

  Asociația Edusfera, în parteneriat cu ROSEdu, Centrul de Creație Tehnică pentru Tineret (inventeaza.ro) și Impact Hub Bucharest, anunță lansarea concursului Digital Kids adresat copiilor pasionați de tehnologie și robotică cu vârste cuprin ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: concurs , digital kids , concurs_programare , concurs_it

  Vezi toate comunicatele de presa despre concurs_programare

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul concurs_programare.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la concurs_programare. Informatiile despre concurs_programare cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul concurs_programare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la concurs_programare, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.