Conditie de eficacitate

Definitie Conditie de eficacitate

Specie de conditii ale actului juridic civil care se distinge prin aceea ca nerespectarea lor atrage ineficienta actului juridic.Spre exemplu, neindeplinirea formalitatilor de publicitate prevazute de lege cu privire la dobandirea drepturilor reale imobiliare face ca acele drepturi sa fie inopozabile fata de terti.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Conditie de eficacitate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Conditie de eficacitate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Conditie de eficacitate. Definitiile termenilor despre Conditie de eficacitate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Conditie de eficacitate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Conditie de eficacitate.