Conditie ilicita

Definitie Conditie ilicita

Specie de conditie caracterizata prin faptul ca se concretizeaza in indeplinirea unui act interzis de lege.Caracterul ilicit al unei conditii se apreciaza in raport cu dispozitiile imperative ale legii deoarece numai acestea se impun vointei partilor, nepermitand derogari.Conditia va fi ilicita atat in cazul in care mijloacele de realizare a ei sunt ilicite, cat si atunci cand finalitatea urmarita are caracter ilicit, chiar daca pentru realizarea sa se recurge la mijloace licite.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Conditie ilicita? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Conditie ilicita.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Conditie ilicita. Definitiile termenilor despre Conditie ilicita cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Conditie ilicita, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Conditie ilicita.