Conditie imorala

Definitie Conditie imorala

Specie de conditie care se caracterizeaza prin aceea ca presupune indeplinirea a ceea ce contrazice legea morala si implicit nesocoteste regulile de convietuire sociala ca expresie a bunelor moravuri.Codul civil roman (art.1008) interzice inscrierea in actele juridice a unor conditii imorale declarand nule conventiile cuprinzand asemenea conditii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Conditie imorala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Conditie imorala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Conditie imorala. Definitiile termenilor despre Conditie imorala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Conditie imorala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Conditie imorala.