Conditie potestativa simpla

Definitie Conditie potestativa simpla

Conditie de valabilitate a actului juridic civil. Acea conditie a carei realizare depinde de vointa uneia din parti si de un fapt, eveniment exterior acesteia sau de vointa unei persoane nedeterminate.Spre exemplu, iti voi vinde autoturismul meu daca vei divorta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Conditie potestativa simpla? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Conditie potestativa simpla.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Conditie potestativa simpla. Definitiile termenilor despre Conditie potestativa simpla cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Conditie potestativa simpla, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Conditie potestativa simpla.