Conditie rezolutorie

Definitie Conditie rezolutorie

Conditie de valabilitate a actului juridic civil. Acea conditie de a carei indeplinire depinde desfiintarea actului juridic civil (a drepturilor si obligatiilor civile).Spre exemplu, iti vand apartamentul meu, dar daca nu voi fi transferat la Sibiu, aceasta vanzare se va desfiinta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Conditie rezolutorie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Conditie rezolutorie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Conditie rezolutorie. Definitiile termenilor despre Conditie rezolutorie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Conditie rezolutorie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Conditie rezolutorie.