Conditie suspensiva

Definitie Conditie suspensiva

Conditie de valabilitate a actului juridic civil. Acea conditie de a carei implinire depinde insasi nasterea actului juridic civil astfel format.Spre exemplu, iti vand apartamentul daca ma voi muta in alta localitate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Conditie suspensiva? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Conditie suspensiva.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Conditie suspensiva. Definitiile termenilor despre Conditie suspensiva cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Conditie suspensiva, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Conditie suspensiva.