Conexitate

Definitie Conexitate

Prevazuta de art.34 Cod Procedura Penala, reprezinta legatura existenta intre doua sau mai multe infractiuni pentru a caror solutionare mai buna se impune reunirea lor intr-un singur proces. Este conexitate:a) cand doua sau mai multe infractiuni sunt savarsite prin acte diferite, de una sau de mai multe persoane impreuna, in acelasi timp si in acelasi locb) cand doua sau mai multe infractiuni sunt savarsite in timp ori in loc diferit, dupa o prealabila intelegere intre infractoric) cand o infractiune este savarsita pentru a pregati, a inlesni sau a ascunde comiterea altei infractiuni, ori este savarsita pentru a inlesni sau a asigura sustragerea de la raspundere penala a faptuitorului altei infractiunid) cand intre doua sau mai multe infractiuni exista legatura si reunirea cauzelor se impune pentru o buna infaptuire a justitiei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Conexitate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Conexitate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Conexitate. Definitiile termenilor despre Conexitate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Conexitate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Conexitate.