Conference Selling

Definitie Conference Selling

Situatie de vanzare in care agentul de vanzari este asistat de alte persoane de companie (tehnicieni, ingineri etc) in intalnirile sale cu grupurile de clienti din diferite firme, pentru a le prezenta un produs nou sau pentru a discuta diverse probleme si oportunitati. Vezi Group Selling (vanzare de grup) Team Selling (vanzare de echipa).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Conference Selling? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Conference Selling.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Conference Selling. Definitiile termenilor despre Conference Selling cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Conference Selling, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Conference Selling.