conferint    

Comunicate de presa si evenimente pe tema conferint

 • conferint

  Bucuresti - 14 March 2008

  Comunicat de Senior Interactive

  conferinta 'eSanatate&eGuvernare' a devenit deja o traditie in seria de evenimente dedicate unui domeniu in continua dezvoltare precum cel al aplicatiilor IT&C in sistemul de sanatate. Initiata si organizata de catre FARMACEUTICA REMEDIA S.A. - membe ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre conferint

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul conferint.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la conferint. Informatiile despre conferint cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul conferint, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la conferint, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.