confernce    

Comunicate de presa si evenimente pe tema confernce

 • confernce. Conferinta OZN Romania

  confernce

  Bucuresti - 5 May 2014

  Comunicat de ASFAN

  ASFAN (Asociatia pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate) anunta organizarea in data de 10 mai 2014, orele 10.00 – 16.00, in sala de conferinte a Muzeului Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu) a primei editii a Conferintei „OZN Ro ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: conferinta , romania , confernce

  Vezi toate comunicatele de presa despre confernce

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul confernce.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la confernce. Informatiile despre confernce cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul confernce, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la confernce, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.