Confidence Limits

Definitie Confidence Limits

O probabilitate statistica a limitelor de eroare din jurul unui item, limite in care itemul este probabil ca se va incadra. In advertising/marketing, ca si in alte domenii, limitele increderii se cer a fi 95% (adica sunt 19 sanse din 20 ca itemul sa se incadreze intre aceste margini).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Confidence Limits? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Confidence Limits.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Confidence Limits. Definitiile termenilor despre Confidence Limits cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Confidence Limits, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Confidence Limits.