Confirmarea acreditivului

Definitie Confirmarea acreditivului

Operatiunea prin care acreditivul deschis de o banca este garantat de o alta banca, de regula din tara exportatorului, la cererea exportatorului. De obicei, confirmarea acreditivului se solicita cand beneficiarul acestuia nu are suficienta incredere in banca care l-a deschis. Banca care face confirmarea devine direct responsabila pentru plata catre exportator a sumei reprezentand contravaloarea marfurilor livrate. Plata se va face doar daca sunt respectate intocmai clauzele acreditivului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Confirmarea acreditivului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Confirmarea acreditivului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Confirmarea acreditivului. Definitiile termenilor despre Confirmarea acreditivului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Confirmarea acreditivului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Confirmarea acreditivului.