Conflict de legi in spatiu

Definitie Conflict de legi in spatiu

Din punctul de vedere al dreptului international privat, conflictul de legi in spatiu apare in situatia in care, privitor la un raport juridic cu element de extraneitate, sunt suceptibile sa se aplice cel putin doua sisteme de drept apartinand unor state diferite. Vezi si Conflict de legi in timp si spatiu.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Conflict de legi in spatiu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Conflict de legi in spatiu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Conflict de legi in spatiu. Definitiile termenilor despre Conflict de legi in spatiu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Conflict de legi in spatiu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Conflict de legi in spatiu.