Conflict interpersonal de legi

Definitie Conflict interpersonal de legi

Apare in situatia in care, in cadrul aceluiasi stat, persoanele sunt supuse, in functie de criteriul etniei sau al confesiunii, unor legi si, eventual, unor jurisdictii diferite. Aceste conflicte sunt frecvente in statele care nu sunt laice. De asemenea, conflictele interpersonaleau existat si in tarile colonizate, unde legile aplicabile erau stabilite dupa originea locala sau europeana a subiectilor de drept.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Conflict interpersonal de legi? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Conflict interpersonal de legi.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Conflict interpersonal de legi. Definitiile termenilor despre Conflict interpersonal de legi cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Conflict interpersonal de legi, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Conflict interpersonal de legi.